Selasa, 19 Maret 2013

LIRIK LAGU 'LINGSIR WANGI'


Lingsir wengi Sepi durong bisa nendro Kagodo mring wewayang kan ngreridu ati Kawitane mung sembrono njur kulino Ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno Nanging duh tibane Aku dhewe kang nemahi Nandang bronto kadung loro Sambat sambat sapa Rino wengi sing tak puji ojo lali Janjine muga bisa tak ugemi Lingsir wengi sliramu tumeking sirno Ojo Tangi nggonmu guling awas jo ngetoro aku lagi bang wingo wingo jin setan kang tak utusi dadyo sebarang Wojo lelayu sebet...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar